четвер, 10 жовтня 2019 р.





У Новомиргороді військові 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго  стали учасниками творчого майстер-класу, організованого  дітьми, які мають порушення слуху…
10 жовтня вихованці  КЗ «Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» організували майстер-клас, на який запросили військових та всіх, хто був присутнім на районних заходах, приурочених до Дня захисника України.
Ідея про спільну творчість виникла з метою висловлення поваги та підтримки від дітей з порушеннями слуху захисникам України . Свої побажання добра, миру, перемоги у війні, яка ведеться на Сході, організатори майстер-класу  виразили у символічних оберегах, які виготовлялись разом з усіма бажаючими просто на стадіоні.

 Учасники майстер-класу  виготовили виріб у вигляді підкови. І це не випадково, адже підкова – це символ, який приносить щастя і рятує від злих духів. Символічну українську ложку прикрасили візерунками з різних видів круп, бо саме плоди землі, за віруваннями наших предків, приносять здоров'я, силу, достаток. Модель Всесвіту й людини  у вигляді Дерева роду було створено як символ розвитку, розквіту мирної України. Всі виготовлені сувеніри-обереги діти подарували військовим, які були на Сході.
Також наймолодші вихованці школи вручили свої малюнки, сувеніри та листи зі словами підтримки та побажань на передову через представників  3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Незвичайна подорож машиною часу" 28 листопада 2019 року у КЗ "Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної...