середу, 23 жовтня 2019 р.


Дари осені - це не лише урожай овочів і фруктів. Це і погода, яку золотить сухе листя, і каштани, що розсипались на алеях. Це дощ і тумани, які налаштовують на домашній затишок, прочитання хорошої книги. Також це привід влаштувати свято для піднесення настрою.

Свято осені стало традиційним у кожній школі.
У КЗ "Новомиргородська спеціальна школа КОР" підготовка до святкування збору осіннього урожаю відбувалась протягом цілого тижня. Творча група вихователів Вакуленко Н.М, Новосад Л.В. та Морозової Я.А. працювали над проектом під назвою "Осіння фотозона". Робота стала прикрасою та створила осінню атмосферу свята "Дари осені", на якому кожен клас презентував творчі вироби із природних матеріалів, овочів і фруктів.
Виступ наймолодших учасників
Умовою участі у концертній програмі було підготувати виступ-презентацію виробів. Так, кожен класний колектив виступив із віршами про золоту пору, мелодекламацією, театрально-музичними та музично-хореографічними номерами.
Всі старанно готувалися і творчо підійшли до завдання.
Кожен з нетерпінням чекав свого виступу...

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Незвичайна подорож машиною часу" 28 листопада 2019 року у КЗ "Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної...